Košarkaši Srbije
Foto: Privatna arhiva/FIBA

Košarkaši Srbije pobedili su Portoriko rezultatom 94:77.

Posle ubedljivog prvog poluvremena i prednosti od čak plus 30, "orlovi" su u drugom dosta pali u igri i dozvolili protivniku da u trećoj četrvrtini ubaci čak 31 poen.

Jedan od igrača koji se najviše istakao u igri srpske reprezentacije je Nikola Jović koji je zabeležio 17 poena, tri skoka i četiri asistencije.

- Nismo zadovoljni, primili smo previše poena 77, a uzimamo u obzir da smo u prvom primili sa 27. Ovih 50 u drugom poluvremenu ne bi smeli sebi da dopustimo ni protiv jačih ekipa, to ni protiv najboljih nije prihvatljivo. Sjajno smo počeli, ali u drugom nismo branili kako treba, radili su šta su hteli - rekao je Nikola Jović. 

Svetislav Pešić je hteo da u drugom poluvremenu razmrda svoje igrače, ali mu je to pošlo za rukom tek sredinom poslednje deonice.

FRKA U MANILI "Orlovi" nisu mogli da veruju šta se dešava

DAVIDOVAC POSLE POBEDE: Da se ne lažemo, najbolji smo

- Nije nam falila agresivnost, oni su se jednostavno adaptirali. Igrali su odlično, ali smo uspeli da izvučemo pobedu, to je najvažnije. Imaćemo sutra dobar trening, daćemo sve od sebe protiv Južnog Sudana, bićemo spremni - dodao je MVP. 

Imala je Srbija podršku u Manili, pa je Jović želeo da se zahvali svim navijačima koji su bili u hali.

- Hvala svim navijačima, volimo ih, daju nam ogromnu podršku i mnogo smo srećni što su ovde - podvukao je Jović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading