ČEKA GA OGROMAN UGOVOR Panatinaikos spremio 8.000.000 evra za Mirotića?
Foto: EPA/EPA/TOMS KALNINS

 

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je na sastanku u Beogradu ponudio 32-godišnjem Podgoričaninu osam miliona evra za dvogodišnji ugovor. U Humskoj bi, priča se, imao 2,5 miliona po sezoni.

Kako javlja poznati portal Sportando, Janakopulos je reagovao odmah pošto je Mirotić objavio da neće održati reč datu čelnicima Partizana i pozvao sjajnog centra u već ionako moćnu ekipu pod komandom Ergina Atamana (novajlije Vildoza, Moraitis, Lesor, Kostas Adetokumbo, Mitoglu, Slukas, Grant, Papapetru i Gaj). Kontroverzni Grk je, istina, tvrdio da nije bio u Beogradu, već na koncertu u Nici...

Kako bilo, Mirotić je prošlost za Partizan, a predsednik kluba Ostoja Mijailović mu je poželeo sve najbolje.

- Pre mesec i po dana Obradović me pozvao i rekao da je Mirotić opcija. Za dva dana mi iz uprave smo našli finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše. Kad je završio s Barselonom, rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da neće da potpiše ono što smo mu ponudili. Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kojem Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje - rekao je Mijailović u emisiji radija MaxBet. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading