košarka
Foto: EPA

Iskusni plejmejker se pre dva dana i zvanično rastao sa Olimpijakosom, a sada već svi evropski "insajderi" prenose da će ostati u Atini.

Naravno i do sada se itekako dešavalo da pogreše, ali ovu vest je preneo veliki broj kako grčkih, italijanskih, litvanskih i turskih novinara. Dakle, svakako da nečega tu ima. 

Da li je to "osveta" Sluksa koji je u oproštajnoj poruci istakao da "nije imao isto poštovanje" kao u prvom mandatu – ne znamo. Tek, teško da će olako proći njegov odlazak u redove najvećeg rivala, kao što nije ni onaj u suprotnom smeru kada je Vasilis Spanulis otišao u Pirej.

DIMITRIJEVIĆ NE NAPUŠTA UNIKS Dovodili ga u vezu sa Partizanom, a on potpisao novi ugovor

Prema inicijalnim navodima, on će u ekipi Ergina Atamana zaraditi ukupno 3,3 miliona evra na ime trogodišnjeg ugovora. Dakle 1,1 milion po sezoni.

Prethodno je preneta informacija da su u trci za njegov potpis Fenerbahče, Olimpija i Partizan, te da je turski klub favorit da vrati svog bivšeg igrača. Međutim, izgleda da od toga nema ništa.

Prethodno je i preneto da su crno-beli poslali ponudu za Slukasa, što su ubrzo demantovali iz beogradskog kluba. To nas vraća na ono iz uvoda vesti, a to je da u evropskoj košarci ne postoji izvor kojem se može u potpunosti verovati. Do zvanične potvrde vesti, ipak treba sačekati.

Slukas je prethodne sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi za Olimpijakos i u proseku beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading