ČEKA SE ZVANIČNA ODLUKA Evrokup objavama otkrio koji klub neće igrati u Evroligi?
Foto: Profimedia

Četvrtak je dan kada bi trebalo saznati imena svih učesnika Evrolige u predstojećoj sezoni. Sastanak deoničara koji će biti održan tokom dana razrešiće sve dileme, samim tim i onu za našu javnost najbitniju, hoće li se Crven zvezda naći u eliti.

Ali, prema pisanju medija, crveno-beli ne bi trebalo da imaju problem i platiće vajld-kard, dok je preostala dilema vezana za Valensiju i Turk Telekom i jedan od ta dva kluba se neće naći u Evroligi.

DAN D ZA "VEČITE" Evroliga donosi konačnu odluku o učesnicima za narednu sezonu, crveno-beli čekaju pozivnicu, crno-beli potvrdu

Partizan - Zvezda

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Evrokup je možda i nesevesno nagovestio ko bi to mogao da bude. Iako je većina navedenih transfera obavljena još juče, na svom Tviter nalogu ovo takmičenje je četiri objave u nizu posvetilo upravo Turk Telekomu.

Klub koji će sa klupe predvoditi Nenad Čanak, angažovao je Džejlena Adamsa, Džejmsa Palmera, Troja Selima Sava i Metehana Akjela i sve to je Evrokup podelio u roku od nekoliko minuta, baš na dan kada ćemo saznati vrlo važnu informaciju o učesnicima Evrolige. 

Slučajnost ili ne, većina medija svakako veće šanse daju ostanku Valensije.

Osim Crvene zvezde, i Partizan bi trebalo da se nađe u eliti kao aktuelni osvajač ABA lige. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading