Zvezda - Partizan
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde u nedelju veče da pobede Partizan u trećoj utakmici finala ABA lige i tako izbegnu "metlu" u borbi za trofej. 

U veoma naelektrisanoj atmosferi, kao što je to uvek slučaj kada crveno i crno-beli igraju, izabranici Duška Ivanovića slavili su rezultatom 91:78 i u utorak od 19 časova pokušaće seriju ponovo da vrate u Arenu. 

Sudeći po kvotama kladionica, ta majstorica večitih je najrealnija opcija, mada se u ovom slučaju i dalje favorizuje Partizan. Najviše zbog domaćeg terena.

OGLASILA SE ZVEZDA Identifikujemo četiri osobe koje su ubacivale predmete na parket

Partizan - Zvezda

ABA liga/Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

 

Kvota da će crno-beli pobediti u seriji iznosi 2.40, dok je na trijumf Partizana u utorak i kraj trke 2.70. Treća opcija, odnosno trijumf Zvezde u naredna dva meča i osvajanje ABA prstena, daje kvotu 3.50.

Zvezda i Partizan su i prethodne sezone igrali pet utakmica u borbi za prsten, posle 2:0 za crveno-bele usledila je majstorica u kojoj je tadašnja četa Dejana Radonjića bila bolja od one koju je sa klupe predvodio Željko Obradović. 

Ono što je svakako bitno znati kada je u pitanju potencijalna odluka za dobitni tiket jeste to da je u poslednjih 20 mečeva finalne serije slavio uvek domaćin. Jedini brejk napravila je Budućnost u aprilu 2018. i tako sa 3:1 u seriji dobila Zvezdu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading