NISU ČISTA POSLA Crnogorski Srbin ponovo izvisio za trofej, to je prokletstvo!
Foto: EPA/EPA/TOMS KALNINS

 

Završiće Nikola Mirotić (32) karijeru, a možda neće osvojiti Evroligu. Bar nije dosad, a imao je šest pokušaja! Kao da ga je neko prokleo...

NISU ČISTA POSLA Crnogorski Srbin ponovo izvisio za trofej, to je prokletstvo!

EPA/TOMS KALNINS

 

Crnogorski Srbin, naime, ponovo nije uspeo s Barselonom da se popne na kontinentalni tron. Treću sezonu zaredom. Prošle godine na fajnal-foru u Beogradu su izgubili takođe od Reala u polufinalu, kao i sad u Kaunasu, a 2021. u Kelnu su poraženi u finalu od Efesa.

FAJNAL-FOR, KAUNAS 2023.

Za 3. mesto
Monako - Barselona   nedelja, 16.00
Finale
Olimpijakos - Real      nedelja, 19.00

O prokletstvu bivšeg španskog reprezentativca (prvak Evrope 2015) pisala je i madridska „Marka“, podsećajući da Mirotić ima i tri neuspešna fajnal-fora Evrolige s Realom (2011, 2013, 2014).

NISU ČISTA POSLA Crnogorski Srbin ponovo izvisio za trofej, to je prokletstvo!

EPA/DANIEL DAL ZENNARO

 

Rođeni Podgoričanin je odigrao očajno u preksinoćnom porazu od bivšeg kluba (66:78) i toga je svestan. Primera radi, trojke je šutirao 0/7, dvojke 1/3, bacanja 1/2, upisao je tri poena i po skok i asistenciju, a igrao je 28 minuta.

- Snosim veliku odgovornost. Nisam bio na nivou koji se od mene očekivao i nisam pomogao timu. Iz tog razloga se osećam veoma loše. Ovaj poraz boli mnogo, jer je još jedna propuštena prilika. Znamo koliko je teško doći do fajnal-fora - rekao je Mirotić, čestitajući Realu na pobedi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading