"PANTERI" ŽELELI DA ODLOŽE MEČ FMP hteo da se utakmica pomeri, ABA liga i Slovenci odbili
Foto: Privatna arhiva

 

Od ponoći je u našoj zemlji otpočela trodnevna žalost zbog dva masakra koja su se dogodila dan za danom, u školi „Vladislav Ribnikar“ i u selima u okolini Mladenovca.

U skladu sa tim je odložen i najveći broj utakmica u Srbiji, ali FMP nije naišao na razumevanje protivnika, pa će druga utakmica četvrtfinalne serije ABA lige između tima iz Železnika i Cedevita Olimpije biti odigrana u subotu od 20 časova.

Iz kluba ističu da nisu naišli na razumevanje rivala i regionalnog takmičenja.

Klub iz Železnika, koji će biti domaćin revanša, oglasio se saopštenjem ovim povodom.

- Košarkaši FMP-a dočekaće u subotu od 20 časova ekipu iz Ljubljane u drugom meču plej-of serije ABA lige. To će biti drugi od tri dana žalosti koje je propisla Vlada Republike Srbije. Želja FMP-a bila je da se utakmica pomeri za ponedeljak, ali nažalost klub nije naišao na razumevanje od strane rivala i regionalnog takmičenja.

- U danima kada je cela naša država zavijena u crno, u FMP Areni će se podbaciti lopta što smo kao klub smatrali neprikladnim. Ipak, sve što je do KK FMP-a, to su jasni protokoli koje zakon Republike Srbije nalaže u danima žalosti, biće u potpunosti ispoštovani. Stručni štab i igrači, uprkos bujici emocija koja ih je preplavila kao i čitav naš narod daće sve od sebe da klub i Srbiju predstave u najboljem svetlu u ovom teškom momentu - navodi se u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading