RASPAD SISTEMA U EFESU Cela ekipa zakasnila na avion posle poraza, neki odbili da se vrate autobusom
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Opšti haos vlada u jednom od najboljih timova Evrope - Anadolu Efesu.

Aktuelni šampion Evrope sa izuzetno moćnim timom ove sezone nije uspeo da ostvari plasman u plej-of Evrolige, atmosfera u svlačionici je očajna i problemi se ređaju kao na traci.

Efes je u nedelju doživeo šokantan poraz na gostovanju protiv Pinar Karšijake u turskom šampionatu (98:83), ali neočekivan debakl nije najveća sramota koju su u nedelju priredili navijačima. Velike zvezde tima Šejn Larkin i Vil Klajburn napravili su ozbiljan problem i lako bi se moglo dogoditi da im je meč protiv Karšijake bio poslednji u dresu Efesa.

MIJAILOVIĆ POSLE PROLASKA PARTIZANA U PLEJ-OF Jedan od dva cilja smo ispunili, bilo bi sjajno da je i Zvezda prošla, zaslužili su

RASPAD SISTEMA U EFESU Cela ekipa zakasnila na avion posle poraza, neki odbili da se vrate autobusom

EPA-EFE/SEDAT SUNA

 

 

Naime, nakon meča ekipa je zakasnila na let za Istanbul, pa im je ponuđen prevoz autobusom. Svi su pristali osim Larkina i Klajburna. Oni su odbili da uđu u autobus i ostatak tima je otišao kući bez njih.

Ostaje da vidimo kakve poteze će povući trener i uprava nakon sramnog ispada Amerikanaca.

Poznato je da Ataman i Larkin ove sezone nisu u idealnim odnosima. Nakon poraza od Partizana, Larkin je javno kritikovao trenera jer je smatrao da je morao više da igra u ključnim momentima meča.

Kako stvari trenutno stoje na Efes na leto očekuje totalna rekonstrukcija tima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading