SREĆAN ROĐENDAN Teodosiću stigla čestitka od KSS-a (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Našem reprezentativcu Milošu Teodosiću, želimo srećan 36. rođendan! Naš reprezentativac osvojio je srebro na OI 2016. godine, srebro na SP 2014. godine, kao i srebro na EP 2009. godine. Mnogo zdravlja, sreće i uspeha želimo Milošu u godinama koje predstoje!

Plejmejker Virtusa "precrtan" je prošlog avgusta uoči Evropskog prvenstva što je izazvalo burne reakcije u javnosti, a nedavno je o tome govorio selektor Svetislav Pešić. 

-  Tada sam govorio da niko nije precrtan, ekipa se sastavlja od igrača koji mogu da zadovolje kriterije. Mi već imamo to u planu koji će igrači biti, dugačka je sezona… Ne bih voleo da se postavljaju pitanja da budu samo promocija, ne bih voleo da postavljate ta pitanja. To je završeno. Pripremite se malo bolje za konferenciju za medije sledeći put, bilo je 40 košarkaša koji su izneli kvalifikacije - rekao je Svetislav Pešić.  

Inače, bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić u razgovoru za podkast "Jao Mile" još jedanput se dotakao Miloša Teodosića i njegovo odstranjivanje od tima od strane selektora Svetislava Pešića pred početak Evrobasketa prošle godine.

JOKIĆ ZABRINUT IGROM TIMA Moramo da pronađemo način da dobijemo sledeći meč

- Da li bi on doprineo nešto, ja sad to ne ulazim, ali bilo je loše urađeno prema Milošu koji ja znam da je dolazio i igrao kvalifikacije kada mu je dete bilo u bolnici i kada je bio povređen, bio je uvek tu za reprezentaciju. Da mu se na taj način to uradi... Pritom znam koliko ga je to pogodilo - rekao je Nenad Krstić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading