EVROBASKET DEVETI DAN "Orlovi" stigli u Berlin, Slovenci se vesele uz Mitra Mirića, selektor Hrvatske najavio osvetu, rasulo u svlačionici Francuske (VIDEO)
EPA/Tanjug/AP/Marko Metlaš/Alo

Košarkaši Srbije sjajno su započeli Evrobasket! Vezali su pet uzastopnih pobeda protiv Holandije, Češke, Finske, Izraela i Poljske. Danas ih očekuje dan pauze, a onda i priprema za osminu finala protiv Italije.

23.02 - Haos u svlačionici Francuske! Evan Furnije bio je besan na pristup svojih saigrača u pobedi protiv Mađarske rezultatom 78:74. Više o tome pročitajte OVDE.

22.22 - Košarkaška reprezentacija Hrvatske u osmini finala Evrobasketa sastaje se sa Finskom. 

Selektor Damir Mulaomerović rekao je da se radi o poznatom protivniku kome njegovi košarkaši žele da se osvete za poraz u kvalifikacijama za SP.

20.20 - Saša Dončić ističe da su Srbija, Slovenija i Grčka glavni favoriti za titulu. Više o tome pročitajte OVDE.

19.23 - Nikola Kalinić je najbolji trojkaš dosadašnjeg dela Evrobasketa. 

 

 

Tu nije kraj dominacije srpskih košarkaša. Niame, Nikola Jokić je drugi po datim koševima za dva poena. MVP NBA lige pogodio je 35 puta iz 47 pokušaja. Zanimljivo je da je ispred njega Poljak Aleksander Balcerovski, još jedan bivši igrač Mege, koji je imao samo šest promašaja (27/33).

18.04 - Košarkaši Slovenije su uz pesmu Mitra Mirića proslavili pobedu nad Francuskom u poslednjem kolu grupne faze.

 

 

17.22 - Košarkaši Srbije stigli su u Berlin, gde su odradili prvi trening.

 

 

16.30 - Pablo Laso veruje da Srbija osvaja Evrobasket.

14.36 - Veliki problem za Tursku!

EVROBASKET DEVETI DAN

EPA

 

Više o tome OVDE.

13.55 - Selektor Italije Đanmarko Poceko govorio je o predstojećoj utakmici sa Srbijom, a šta je tačno rekao o "orlovima" pročitajte OVDE.

13.20 - Grčki košarkaš Janis Adetokumbo važi za jednog od najboljih igrača sveta i jednog od najboljih evropskih igrača. On je zajedno sa kolegama iz reprezentacije iskoristio slobodan dan da gleda meč Intera i Bajerna, a nije propustio priliku da prokomentariše sjajnu atmosferu na "Đuzepe Meaci".

EVROBASKET DEVETI DAN

AP Photo/Antonio Calanni

 

- Prvi put u životu sam gledao utakmicu Lige šampiona i atmosfera je bila neverovatna. Da nisam košarkaš, sasvim sigurno bih bio fudbaler, rekao je Janis u snimku objavljenom na svom tviter nalogu.

12.45 - Ono što nas sve zanima jeste kada Srbija igra osminu finala protiv Italije, a to možete da saznate OVDE.

12.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen Evropskom prvenstvu u košarci. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja devetog dana na Evrobasketu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading