DENI AVDIJA POBESNEO ZBOG BIVŠEG ZVEZDINOG IGRAČA Ta lopta je trebala biti u mojim rukama, život mi je skratio
Foto: Printscreen

Jedan od najboljih igrača na parketu bio je naravno Dani Avdija, koji je bio pod utiskom nakon teške utakmice.

– Jako težak meč, izgubio sam nekoliko godina života zbog svih emocija i besa koji sam osetio u ovom duelu. Rival je bio jako težak i samo mi je drago što smo pobedili – izjavio je on.

Na ovoj utakmici odigrala se epska borba  Avdije i Markanena, Izraelac je utakmicu zabršio sa 23 poena i 15 skokova, dok je Finac ostvario učinak od 33 poena i 12 skokova.

– Sviđa mi se što sam ga čuvao, sviđaju mi se izazovi tokom cele karijere. Morao sam da prihvatim taj izazov i da mu otežam život. Tako se igrači međusobno poštuju, tako što se takmiče, ne odustaju – poručio je on.

Avdija je bio nezadovoljan poslednjim napadom u regularnom delu utakmicu, koji je rešio bivši košarkaš Crvene zvezde, Gal Mekel.

– Sada smo dobili meč na kraju, pa se sada neću žaliti, ali možda da smo izgubili bi pričao drugačije. Ali mislim da je ta lopta trebalo da bude u mojim rukama. Na kraju je i Gal Mekel mogao da pogodi to polaganje, bio je to dobar šut i sada nema ničega oko čega bismo mogli da se žalimo - zaključio je on.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading