LUKA DONČIĆ SE KARTAO I PUŠIO Nemci analizirali njegovo ponašanje, ova vest šokirala javnost u Americi
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Aktuelni evropski šampion prosto je razbijen od strane jednog od domaćina predstojećeg Evrobasketa, a Dončić je u ovom susretu bio najbolji pojedinac u redovima Slovenaca sa 23 poena, šest skokova i pet asistencija.

Ipak, ovakvo izdanje prve zvezde Dalas Maveriksa nije bilo dovoljno za bolje izdanje ekipe Aleksandra Sekulića, koja je u grupnoj fazi Evropskog prvenstva smeštena u grupu upravo sa Pancerima, a rivali će im u ubedljivo najjačoj grupi na šampionatu biti i Litvanija, Francuska, Bosna i Hercegovina i Mađarska.

Portal “Sueddeutsche.de” posvetio je dosta pažnje ponašanju Dončića uoči utakmice sa Nemcima, istakavši da je radost koju je osjećao noć pre meča nestala kada su ga čuvali Vejler-Beb defenzivni specijalista u Evroligi, kao i krilo Orlando Medžika Framc Vagner.  

Kako je istakao pomenuti nemački portal, reprezentativci Slovenije i Nemačke bili su smešteni u istom hotelu, a Luka Dončić je uoči meča odlučio da se povuče iz gužve.

- Veče uoči utakmice proveo je veoma opušteno. Sedeo je daleko od gužve, kartao se, pio Kolu i pušio cigarete, pišu nemački novinari, čiji je tekst odjeknuo i u Americi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading