ON JE JUNAK POBEDE NAD GRCIMA Pljušte pohvale na račun sjajnog plejmejkera
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Mnogi su krenuli da se hvataju za glavu nakon povrede Vase Micića u sinošnjem meču odluke. Ipak, nakon izlaska plejmejkera Efesa iz igre, na scenu je stupio sjajni Ognjen Jaramaz. Igrač Bajerna preuzeo je kontrolu u svoje ruke, a reči hvale za njega nakon meča je imao i Nikola Jokić.

- Povreda Micića jeste problem, ali je Jaramaz odigrao sjajno posle toga. Kontrolisao je meč, diktirao ritam, ako nastavi da igra ovako nećemo imati problema - rekao je dvostruki MVP.

Jedan od onih koji je imao svoje dobre momente na meču jeste i Marko Gudurić, ali je i on u prvi plan istakao sjajnog Jaramaza.

- Svaka čast Jaramazu na načinu na koji je izneo utakmicu posle Vasine povrede, svaka čast svim momcima zaista. Čuli ste muk dvorane kada se Micić povredio, svi su bili zabrinuti, Nedović je takođe povređen, tako da još jednom svaka čast Jaramazu, moram da ga izdvojim i pohvalim. I ja sam igrao na toj poziciji posle 15 godina, ne znam ni sam koliko je prošlo. Nadam se da Vasa nije teže povređen.

Za kraj, pohvale nije štedeo ni selektor Svetislav Pešić, koji je čestitao bivšem košarkašu Partizana na sjajnoj partiji.

- Jaramaz je i pre nego što se Vasa povredio odigrao dosta dobro i samo je nastavio. Dao je neki koš, odigrao je neki dobar period. Izlazak Vase je za nas bio loš, takav igrač je za vrhunski rezulta nepophodan, a drago mi je što je ekipa podržala Jaramaza i njegova komunikacija je sjajna sa našim kapitenom Vasom i Jokićem i ponekada nije bitno šta mu selektor kaže.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading