ODIGRATI KAO U BEOGRADU Srbija ide u Slovačku na revanš!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Košarkaška reprezentacija Srbije je u hali "Aleksandar Nikolić" u petak bez većih problema savladala Slovačku rezultatom 75:63.

Sada je vreme za revanš, a on se igra večeras od 18 časova igrati u Levicama u Slovačkoj. 

-Pobeda koju smo u petak ostvarili nam je mnogo značila, pre svega zbog samopouzdanja naših mladih igrača. Utakmica će biti veoma zahtevna jer je rivalu taj meč poslednja šansa za plasman među tri i borbu za prolazak u narednu rundu. Mi smo održali jedan trening. Analizirali smo našu igru, analizirali šta moramo da popravimo i to za sada izgleda dosta dobro. Idemo pripremljeni i motivisani da probamo da ostvarimo pobedu u utakmici koja nas očekuje - izjavio je selektor Svetislav Pešić.

DŽOKEROVA MAGIJA Dodavanje u režiji srpskog centra kakvo do sada nije viđeno! (VIDEO)

ODIGRATI KAO U BEOGRADU Srbija ide u Slovačku na revanš!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Plejmejker reprezentacije Srbije Aleksa Avramović poručio je:

-Biće sigurno teška utakmica. Uvek je izazov pobediti istog rivala u tako kratkom periodu, a pogotovo što je Slovačka u situaciji da više nema prava na poraz i da im je ova utakmica biti ili ne biti. U Beogradu smo izgledali solidno i nadam se da ćemo sutra na terenu izgledati još bolje. Naš cilj se zna, to je da u narednu rundu prenesemo što više pobeda, ali u ovom trenutku gledamo samo sutrašnji meč i želimo da sa dva pobede završimo ovaj kvalifikacioni prozor - naglasio je Avramović. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading