Zlatan Ibrahimović
EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Zlatan Ibrahimović

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Dejan Stankovići njegovi saigrači neće imati čega da se plaše u šesnaestini finala Lige Evrope, to je potpuno jasno posle meča Milana i Torina u osminim finala Kupa Italije. Milan je tek posle penala pobedio 5:4, a u 120 minuta igre nije postigao gol protiv autsajdera, kluba koji je u zoni ispadanja.

Milan je igrao u kombinovanom sastavu, otprilike u onakvom u kakvom će i na megdan Crvenoj zvezdi u Ligi Evrope, jer je jasno da je "rosonerima" apsolutni priortet Serija A i pokušaj osvajanja titule posle 10 sušnih godina.

Za goste je odlično branio Vanja Milinković Savić, koji je i najzaslužniji za to što se meč odužio na 120 minuta. Golman Torina je čak i postigao gol u penal seriji za Torino, baš kao i Saša Lukić. Ipak, golman Bikova nije uspeo da odbrani nijedan udarac igrača Milana u penal seriji.

PENAL SERIJA
0:1 Beloti
1:1 Kesi
1:2 Saša Lukić
2:2 Teo Ernandes
2:3 Lijanko Vojnović
3:3 Sandro Tonali
3:3 Rinkon – brani mu Ćiprijan Tatarušanu
4:3 Romanjoli
4:4 Milinković-Savić
5:4 Hakan Čalhanoglu

Za Milan je najvažnija vest da je Zlatan Ibrahimović odigrao prvo poluvreme, izlazi iz povrede i jasno je da će biti potpuno spreman do februara i duela protiv Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Dule

13.01.2021 05:57

Taj Torino koji se bori za opstanak nema sudije, vlast, FSS i ostale namestaljke, da bi se borio za titulu, tako da ce u prvoj utakmici biti 0:5