Antonela, Leo sa naslednikom
profimedia
Antonela, Leo sa naslednikom

profimedia

Antonela, Leo sa naslednikom, Foto: profimedia

Slavni Argentinac se poverio prijateljima da u 2017. godini konačno planira venčanje sa zemljakinjom Antonelom Rokuzo, devojkom s kojom je u vezi već osam godina i s kojom ima dva sina.

Ova vest je u Argentini ispraćena s velikom pažnjom, novinari se utrkuju ko će saznati više pojedinosti, a provaljen je i datum venčanja - 24. jun. Baš tog dana će Mesi napuniti 30. rođendan.

Fudbaler i godinu dana mlađa Antonela Rokuzo poznaju se još od detinjstva. Oboje su rođeni u Rozariju, 310 kilometara severno od Buenos Ajresa. Sinovi, četvorogodišnji Tijago i jednogodišnji Mateo, rođeni su u Barseloni.

Antonela i Leo

profimedia

Antonela i Leo, Foto: profimedia

Žena koja stoji iza Lionela Mesija je sasvim obična devojka. Zvanično, započeli su vezu 2008, ali upoznali su se kada su imali samo pet godina, jer je Antonela rođaka njegovog druga. Lepa Argentinka rođena je 26. februara 1988. godine i studira nutricionizam. Za razliku od devojaka mnogih poznatih fudbalera, nije se mnogo eksponirala u javnosti ili ju je Mesi dugo krio od očiju javnosti.

- Moja devojka i ja smo dugo u vezi i srećni smo. Poznajemo se još iz tinejdžerskih dana, u vezi smo tek od decembra 2008. godine i mislim da ćemo uskoro stupiti u brak. Dugo nisam želeo da pričam o našoj vezi jer naša intima nije nešto što bi trebalo da zna svaka osoba na planeti - izjavio je ranije Mesi.

Antonela i Leo

profimedia

Antonela i Leo, Foto: profimedia

Privrženost porodici Mesi pokazuje tako što sve tetovaže na njegovom telu imaju veze sa njegovim najmilijima. Kada mu se rodio sin Tijago, tetovirao je njegovo ime i otiske prstiju na listu leve noge, dok na levoj lopatici ima lik svoje majke.

Od trenutka kada se proslavio, Mesija su saletale devojke sa svih strana sveta. Mnoge od njih, izazovne manekenke i starlete, otvoreno su mu nudile seks, ali je omaleni Argentinac uspevao da eskivira sve njihove napade. Bar nije javno uhvaćan u prevari.

„On je kao leš u krevetu!“

Lionel Mesi jeste jedan od najboljih fudbalera sveta, ali je u krevetu „kao leš“. Bar tako tvrdi njegova sunarodnica Ksoana Gonzales. Prsata starleta je u argentinskom TV šouu „Trenutak istine“ ispričala na poligrafu da je spavala sa Mesijem pre nekoliko godina i da je „bio kao mrtvac tokom seksa“, odnosno da se uopšte nije pomerao. Detektor laži je potvrdio da je govorila istinu!

 

18+
Klikni da vidiš sliku
Larisa

profimedia

Larisa, Foto: profimedia

 

Larisa: Leo mi je nudio novac za seks

Jedan od najčuvenijih napada na Mesija desio se 2013. godine, kada je paragvajska starleta i navijačica Larisa Rikelme u jednoj TV emisiji izjavila: - Kada bih vam rekla ko mi je ponudio novac za seks, ne biste mi verovali. Najbolji fudbaler na svetu. Mesi! Ali ja nisam laka žena, ja se ne prodajem - izjavila je prsata Paragvajka.

Komentari (1)

momazver

16.12.2016 12:38

A jel i prsata Paragvajka bila na...poligrafu...laži..i za TO uzela novac?