Hronika, policija, uviđaj
Shutterstock
Hronika, policija, uviđaj

Shutterstock

Hronika, policija, uviđaj, Foto: Shutterstock

Jedna osoba izgubila je život u krvavoj tuči navijača koja se dogodila noćas u Bijeljini.

Incident se dogodio jedan čas posle ponoći, na parkingu hotela Sveti Stefan Dvorovima, gdje je prethodno dogovoren obračun navijača Crvene zvezde i Partizana iz Bijeljine, saznaje portal InfoBijeljina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Iz bijeljinske Hitne pomoći su potvrdili da je ekipa izašla na teren te da je jedno lice preminulo na putu za Beograd, dok je drugo sa teškim telesnim povredama zadržano u Bolnici Sveti Vračevi.

O svemu je obavešten i dežurni tužilac Tužilaštva u Bijeljini.

Navijači su koristili metalne šipke i drvene palice. Razlog zbog kog je došlo do ove ugovorene tuče, je brisanje grafita jednog od klubova po gradu, a u incidentu je učestovalo 20 momaka.

O svemu je obavešten i dežurni tužilac Tužilaštva u Bijeljini, a kako je na svom Fejsbuk profilu objavio Vladimir Đukanović, poslanik SNS-a u Skupštini Srbije, u tuči je nastradao njegov rođak Aleksandar Saša Pantić, koji je bio navijač Partizana.

 

 

Komentari (1)

vuk

15.09.2018 15:40

Koliko glup treba da budes da se tuces zbog grupe fubalera koji igraju fudbal profesionalno.Za njih je to posao od koga jako lepo zive, a sve ostalo su price za malu decu. Jos nisam cuo da se neko tukao zbog glumaca ili zbog pevacica zato sto vise vole jedne ili druge.