Nikola Milenković
EPA/Dominik Angerer
Nikola Milenković

EPA/Dominik Angerer

Nikola Milenković, Foto: EPA/Dominik Angerer

Uprkos toj činjenici, popularni Bleki je staložen i ponaša se kao da će zabeležiti 103., a ne treći nastup protiv Kostarike u nacionalnom timu.

- Idemo tamo da damo sve od sebe za našu državu i ljude koji će nas bodriti i pratiti. Nadam se pozitivnom ishodu protiv Kostarike što je i najvažniji meč. Srećan sam što sam debitovao, ali to su samo prijateljske utakmice, sledi Mondijal mnogo teže takmičenje. Pripremamo se za to - rekao je centralni defanzivac Fjorentine na aerodormu pred odlazak na Svetsko prvenstvo..

Milenković je dodao da ga raduju reči selektora Krstajića kada je za njega rekao da je novi Nemanja Vidić, ali da stoji čvrsto na zemlji.

- Hvala selektoru na lepim rečima, mnogo sam naučio od njega, daje lepe savete, sjajan je. Nadam se da ćemo svi zajedno izgajiti timski duh... Prija mi kad mi porede sa Vidićem, ali nemam nikakav pritisak, igram najbolje što mogu, a na vama je da komentarišete - smireno će bivši igrač Partizana, koji je prokomentarisao i naredne rivale u grupi.

- Bićemo spremni za Kostariku, imaćemo vremena da se adaptiramo na uslove. Brazil je velesila, biće teško ne samo nama već i svakom protiv njih, ali u svakoj utakmici, pa i u toj nadam se pozitivnom ishodu - zaključio je Milenković.