Švajni u Pioniru, švajni bodri partizan, bastijan švajnštajger
Marko Metlaš
Švajni u Pioniru, švajni bodri partizan, bastijan švajnštajger

Marko Metlaš

Švajni u Pioniru, švajni bodri partizan, bastijan švajnštajger, Foto: Marko Metlaš

Nekadašnji reprezentativac Nemačke i aktuelni fudbaler Čikaga Bastijan Švajnštajger fotografisao se sa saigračem Aleksandrom Kataijem i njihovim suprugama Anom Ivanović i Teom Katai koje su došle da im pruže podršku pred utakmicu.

Navijači Partizana o Kataiju

Printskrin

Navijači Partizana o Kataiju, Foto: Printskrin

Popularni Švajni je od kad je u vezi, a zatim i u braku sa najpoznatijom srpskom teniserkom, dolazio redovno na košarkaške utakmice crno-belih, jesenas je bio i na prvom prošlosezonskom derbiju i nije krio da zbog supruge simpatiše klub iz Humske, ali sada bi to moglo da se promeni.

 

Naime, fotografija sa Kataijem se sigurno neće dopasti pristalicama crno-bele boje s obzirom da je fudbaler mađarskog porekla koji je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi omražen od strane Grobara, a još pre dolaska na "Marakanu" kada se kao igrač Olimpijakosa dovodio u vezu sa Partizanom bio je ispozivan sa pogrdnim transparentom na njegov račun.

Nema sumnje da je svetski prvak sa Nemačkom i dalje dobrodošao u Humsku ili "Pionir", ali nema sumnje da će mu biti skrenuta pažnja na ponašanje, jer druženje, a tek fotografija sa nekim ko ima veze sa Zvezdom nije poželjna.