Nije se dvoumila da stavi Lionela na intimni deo tela
društvene mreže
Nije se dvoumila da stavi Lionela na intimni deo tela

društvene mreže

Nije se dvoumila da stavi Lionela na intimni deo tela, Foto: društvene mreže

Anonimna navijačica i obožavateljka superstara Barselone, Karla Miranda, je otišla čak do te mere da je Argentinca istetovirala - na zadnjici! Kada je Mesi čuo koliko poštovanje uživa kod atraktivne Čileanke, ispunio joj je životni san i pristao da se upozna sa njom prilikom nedavnog gostovanja „gaučosa“ u toj zemlji (2:1), u toku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Uprkos velikim merama obezbeđenja, Karla je uspela da se nađe u hotelu u Santjago de Čileu, u kojem su odseli argentinski reprezentativci, i zamoli nekog od članova njihove delegacije (čitaj: pokazala tetovažu), da joj pozove asa Barselone. Zapravo, Miranda je lukavo još od ranije znala za plan Argentinaca, pa se koji dan ranije čekirala u istom hotelu. Ona je svojim drugaricama ispričala da je nije mnogo bolelo dok se tetovirala..

Upoznala idola: Miranda sa Mesijem

društvene mreže

Upoznala idola: Miranda sa Mesijem, Foto: društvene mreže

Iako nije bio strelac na pomenutom meču, Mesi je iz Čilea odneo lepe uspomene, pošto je njegova ekipa došla do važne pobede u kvalifikacijama, a na sve to je upoznao i devojku koja mu je pokazala veliki naklon. Nakon pet odigranih utakmica, Argentina je peta na tabeli sa osam bodova, ali će morati da se pomuči da se plasira u Rusiju.

Natalija Kozenova

printskrin youtube

Natalija Kozenova, Foto: printskrin youtube

Ukrajinska glumica se prva „setila“ Mesija

Nije ovo prvi put da je neko istetovirao Mesija na intimne delove tela. Tako je ukrajinska glumica Natalija Kozenova nacrtala asa Barselone na grudima i odmah postala poznata širom sveta. Nakon toga, postala je još popularnija, a ne sumnjamo i da se neki producent javio da je angažuje u filmu...

Indianara Karvaljo

profimedia

Indianara Karvaljo, Foto: profimedia

Misli na boga i tetovira guzu grbom Barselone

Barselona je, izgleda, najpopularnija među devojkama za tetoviranje, pa je tako, svojevremeno, mis „bum-bum“ Indianara Karvaljo istetovirala grb Barselone na guzi. Nju su paparaci uhvatili dok je uživala na moru. Često je u toplesu, ali je umela da kaže i ovo:
- Šta god da se dogodi, ja prvo mislim na boga. Dobijanje titule najbolje guze je jedan od najboljih dana u mom životu - rekla je Indianara.

I Ronaldinjo je među nogama

Di-džej Vanesa Gauča Taskueto je volela još jednog asa katalonskog kluba, a u pitanju je Ronaldinjo. Njih dvoje su se upoznali u Meksiku, gde su počeli da se „druže“. U znak pažnje Vanesa je istetovirala početno slovo imena fudbalera „R“, kao i broj 10.
- Ronaldinjo je dobar u svemu što radi. Odličan je i u krevetu, čime sam bila prijatno iznenađena - rekla je Vanesa.