Tuča fudbalera Kosova
Printscreen: Twitter/RTSinfo
Tuča fudbalera Kosova

Printscreen: Twitter/RTSinfo

Tuča fudbalera Kosova, Foto: Printscreen: Twitter/RTSinfo

Utakmica između klubova Vesroa i FK Kosovo, u okviru amaterske lige rezervnih timova, prekinuta je zbog tuče igrača nekoliko minuta pre kraja meča. Sevale su pesnice, bilo je i ozbiljnije povređenih, a sve je morala da sprečava policija koja je uletela na teren.

Fudbaler Vesroe ostao je bez svesti na terenu, a takođe doživeo je i povredu oka, a njegov saigrač morao je odmah da bude hospitalizovan jer mu je slomljeno pet rebara, uz oštećenja pluća. On je i dalje u bolnici.

"Ovo je apsurdno. Utakmica je delovalo sasvim normalno, nije bilo nikakvih problema do pred sam kraj meča. Suđenje je bilo dobro. Stvarno mi ništa nije jasno", rekao je predsednik Versoa, Simon Pidanke.

Njegov klub je vodio 2:0. Gosti su šutirali pred kraj meča, a lopta je završila u gol-autu. Golman Švajcaraca je pokušao da odugovlači sa izvođenjem prekida i tako uštedi vreme, što se nije dopalo igračima Kosova koji su počeli da se bune. Nakon toga je usledio povik "crnčugo" upućen jednom igraču koji je pokušao da smiri strasti i tu je nastala opšta tuča. Čak su i igrači sa klupe odmah potrčali kako bi se obračunali.

Komentari (3)

nada

14.06.2018 12:56

A hahahahahaha pa Svajcarci su ih priznali sada neka ih batinaju !!!!!!!!!!!!

warhammer

14.06.2018 13:11

divlji i primitivni arnauti,ne vole kad gube,pa to kompezuju nasiljem.rekao bih da to vuce korene iz njihove podsvesne zelje za polnim opstenjem sa svojim majkama.

Pera Detlic

14.06.2018 19:02

To je kod njih normalna pojava.