Igrači pevaju Siniši Mihajloviću
Printscreen Twitter / Alessio De
Igrači pevaju Siniši Mihajloviću, Foto: Printscreen Twitter / Alessio De

Bolonja je juče u duelu 3. kola Serie A u velikom preokretu pobedila Brešu sa 4:3 u gostima nakon što je na poluvremenu gubila 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihov trener, Siniša Mihajlović, nije mogao biti na utakmici jer je bio u bolnici na terapiji lečenja od leukemije, ali je igračima u poluvremenu poslao ljutitu videoporuku. Breša je u 48. minuti ostala sa igračem manje, da bi Bolonja u nastavku okrenula i došla do pobede.

"Bio je besan na poluvremenu i poslao nam je poruku. Pokušali smo preneti taj njegov mentalitet kad smo ponovno otišli u igru. Zahvaljujući njegovom stavu odigrali smo ovakvu utakmicu", rekao je Rodrigo Palasio, Bolonjin napadač.

Slavni Portugalac nije mogao da zadrži suze kada je video snimak pokojnog oca! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.09.2019. 09:16 Grcajući u suzama jedva je izustio: Odakle vam ovo? Kristijano Ronaldo plače, Foto: twitter.com/GMB Jedan od njaboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo rasplakao se u emisiji kada su mu pustili snimak pokojnog oca. Portugalac se emotivno slomio kada je ugledao kadrove svog pokojnog oca koji je preminuo pre 14 godina.

Palasio i saigrači su nakon utakmice klupskim autobusom otišli u bolnicu u želji da posete Mihajlovića, ali nisu mogli doći do njega jer je terapija bila u toku. Igrači su našli rešenje pa su došli pod trenerov prozor i pozdravili ga pesmom.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!