Vladimir Stojković i Sergej Trifunović
FK PArtizan
Sergej Trifunović

Youtube Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

Crno-beli su imali sve u svojim rukama, odličan rezultat, igrača više i svega nekoliko minuta do kraja utakmice. Usledio je kiks odbrane Partizana i Vladimira Stojkovića posle čega je Drujif postigao prvi od svoja dva gola!

Da nije lako podneo ispadanje svog voljenog tima iz Lige Evrope, srpski glumac Sergej Trifunović je to pokazao na Tviteru! On je objavio na svom nalogu: "Oprostićemo ti tvoju ružnu prošlost. Samo se vrati odakle si došao!" - napisao je Trifunović i izazvao lavinu komentara!

Neki su stali u odbranu čuvara mreže crno-belih, dok su se neki složili sa Trifunovićem, jedno je sigurno, a to je da je Partizan preostala samo još jedna utakmica u Ligi Evrope koja neće imati rezultatski značaj!

 

Komentari (1)

Vranjanac

30.11.2019 03:26

Ja sam Partizanovac i mnogo sam nezadovoljan posle ovog ispadanja. Jeste da su igraci krivi sto nisu dali jos koji gol iz onih sansi, jeste da je Milosevic napravio gresku u izmeni, mozda se i Stojkovic nije postavio idealno, ali budimo realni. Za ovo ispadanje je najveci krivac "Maler". Ovako nesto se retko vidja. Ipak je AZ jednostavno ni kriv ni duzan imao MNOGO srece.