Novak i Srđan Đoković
Marko Metlaš/Alo!
Novak i Srđan Đoković

Marko Metlaš/Alo!

Novak i Srđan Đoković, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ðoković je posetio fudbalere i stručni štab Zvezde u svlačionici, čestitao im na velikom uspehu i poželeo im nove u elitnom takmičenju, nakon što je prethodno dobio dres sa brojem 10 od kluba za koji navija.

"Jako sam srećan, nisam imao puno puta priliku da pristustvujem utakmicama u poslednjih 4-5 godina. Bio sam i na košarkaškim i fudbalskim. Vlada velika euforija među navijačima jer se Zvezda kvalifikovala za Ligu šampiona prvi put posle mnogoo godina. Sada se ukazala šansa da dođem i čast mi je što sam mogao da ih vidim u svlačionici", rekao je Ðoković za Zvezda TV.

On je dodao da se nada da će biti na bar jednoj od šest utakmica u Ligi šampiona, a prvi duel protiv Napolija moraće da propusti zbog teniskih obaveza.

Prema njegovim rečima, jasno je da je Crvena zvezda veliki klub i da se povratkom u društvo najboljih u Evropi vratio duh.

"U suštini ona ekipa iz 80-tih i 90-ih godina je bila najbolja u Evropi, nakon toga je došo teži period, ratovi... Prosto se izgubio žar da ljudi dolaze na svaku utakmicu, ali ovim ulaskom u Ligu šampiona taj duh se ponovo vratio. Ako mogu kao zvezdaš da pozovem sve naviječe da prisustvujuju svakoj mogućoj utakmici, evo to ovom prilikom radim", zaključio je Novak.

Ðoković, koji trenutno igra u sjajnoj formi i osvojio je titule na Vimbldonu i US Openu, posetio je i prostorije crveno-belih i našalio se da mu se sviđa predsednička fotelja u koju je seo.

Naravno, odmah je poručio predsedniku Svetozaru Mijailoviću da nema nikakve namere, iako su se u pozadini čuli komentari "Tozo, ako se Nole kandiduje nemaš šanse".