Danijela i Aleksandra
V. Zogović
Danijela i Aleksandra

V. Zogović

Danijela - levo u drustvu sestre Aleksandre, Foto: V. Zogović

Fudbal je bio u drugom planu! Naime, na tribinama stadiona u Vindišgarstenu na današnjem prijateljskom meču između Crvene zvezde i LASK-a sedela je prelepa devojka koja je posetiocima tokom utakmice često odvlačila pažnju sa dešavanja na travnatom terenu.

U pitanju je ni manje ni više nego misica pokrajine Gornja Austrija, Srpkinja, Danijela Živković (21).

- Inače sam Beograđanka, živim u Lincu, ali preko leta često dolazim u otadžbinu kod tetke. Ovde sam sa sestrom Aleksandrom kako bi bodrile našeg dobrog drugara Nemanju Ćelića koji igra za LASK. Moram da priznam da navijam i za jedne i za druge - rekla je Danijela za "Alo!", koja je u aprilu ove godine izabrana za mis pokrajine Gornja Austrija.

Pitali smo je da li joj je neki od fudbalera zanimljiv.

- Ne pratim fudbal puno, navijam za mog drugara, on je moj favorit, a od Zvezdinih igrača simpatičan je, recimo, ovaj kapiten Vujadin Savić. Mada, ima ih još nekoliko koji su dopadljivi. Slabo ih vidim odavde (haha) - dodaje prelepa Srpkinja.

Otkrila nam je i čime je okupirana u poslednje vreme.

- Nećemo ići na poslednju utakmicu Zvezde u Austriji, nemamo vremena. Spremam se da idem u vojsku, trenutno sam time okupirana. Moja sestra Aleksandra je još uvek u školi - zaključila je Danijela Živković.

Njihov prijatelj Nemanja Ćelić (17) koji brani boje LASK-a iz Linca nije bio zadovoljan nakon poraza njegove ekipe od Crvene zvezde, ali mu je bilo drago jer su ga sa tribina bodrile drugarice i roditelji.

- Nije Zvezda bila puno bolja od nas. Primili smo dva bezvezna gola. Crveno-belima želim puno sreće u kvalifikacijama za Ligu šampiona - poručio je Ćelić za naš list.

Nemanja Ćelić

V. Zogović

Nemanja Ćelić, Foto: V. Zogović