Boaći, Crvena zvezda - Proleter
FK Crvena zvezda
Boaći, Crvena zvezda - Proleter

FK Crvena zvezda

Boaći, Crvena zvezda - Proleter, Foto: FK Crvena zvezda

HVALA ŠTO STE PRATILI PRENOS FUDBALSKE UTAKMICE CRVENA ZVEZDA - PROLETER NA PORTALU ALO!    

90' Kraj meča! Zvezda je postigla poker  golova i završila regularni deo sezone u Superligi bez poraza.

Drugi gol Boaćija! 

81GOOOOL BOAĆI!  Posle prodora Gobeljića (druga asistencija na meču), Boaći je postigao drugi gol na meču

76' GOOOOOOOOOOOL ! Marin je lepo proigrao Marka Gobeljića, bek Zvezde je pronašao Bena koji je loše odregovao. Ipak, na pravom mestu se našao Ivanić i rutinski zatresao mrežu Proletera. On nije proslavio pogodak zato što je igrao za taj tim!

71' Dvostruka izmena u Crvenoj zvezdi! Pavkov je zamenio Joveljića dok je oporavljeni Gobeljić zauzeo Gajićevo mesto na terenu.

68' GOOOOOOOOOOOOOOL MARKO MARIN! Zvezdin maestro je prošao iz sredine ka levoj strani i onda lobovao golmana Proletera.

66' Slobodan Novaković je ušao u igru a izašao je Nikola Ilić 

65' Nešto mirniji period igre je iza nas, sada je Marin proigrao Gajića koji je centrirao a Joveljićev šut glavom zaustavio je Elesin.

52' Sjajno je šutnuo Dejan Joveljić, ali okvir gola ga je sprečio da se upiše u strelce.

48' Gužva pred golom Elesina, Rodiću je malo nedostajalo da zatrese mrežu sa druge stative na centaršut Gajića, ali nema promene rezultata. 

POČELO DRUGO POLUVREME!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45+1' Odlična prilika za Boaćija koji je šutirao pored gola

37' Joveljić je pritisnuo Leanarda, u 38. minutu defanzivac Proletera je zastao misleći da će sudija Anđelovski svirati faul, pošto se to nije dogodilo, Joveljić mu je ukrao loptu i proigrao Boaćija, ali je Elesin uspeo da odbrani njegov šut.

35' GOOOOL Vodi Zvezda - Boaći! Inicijativa se isplatila! Pogotkom Boaćija, koji je glavom najbolje reagovao na centaršut sa desne strane i prosledio loptu u mrežu

29' Pokušaj voleja! Ivanić je šutirao sa distance ali je lopta otišla iznad prečke.

28' Marin je sa desne strane ubacio loptu a Boaći je pokušao glavom iskosa sa desne strane, ali je Elesin sačuvao mrežu.

22' Centaršut Ivanića sa levog krila uhvatio je golman gostuju Elesin. Crveno-beli imaju posed i kontrolišu dešavanja na terenu.

18' Prvi pokušaj gostiju, bez opasnosti po Borjana

15' Šut Marina je otišao daleko pored gola.

12' Prva, nešto izglednija šansa za Zvezdu, Joveljić je pokušao iskosa sa leve strane i šutirao pored bliže stative. 

10' Bez golova i šansi

4' Ofanzivna igra fudbalera Zvezde od samog početka i gužva pred golom Proletera, za sada bez opasnijih prilika.

19:00 UTAKMICA JE POČELA! 

 

Dobro došli na tekstualni prenos meča Crvena zvezda - Proleter na portalu Alo!

 

 

U poslednjoj utakmici poslednjeg kola Superlige pred podelu na plej-of i plej-aut, Crvena zvezda i Proleter igraju od 19 časova na stadionu Rajko Mitić.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je  da trka za titulu prvaka Srbije nije gotova, bez obzira što njegov tim ima veliku prednost od devet bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša.

Ukoliko savladaju Novosađane, crveno-beli će završiti preliminarni deo takmičenja bez poraza. Do sada ekipa Vladana Milojevića ima 26 pobeda, tri remija i nijedan izgubljen meč.

Poznato je od ranije da crveno-beli u plej-of ulaze sa prvog mesta, a plasman među osam najboljih izborio je i Proleter, pa su gosti rasterećeni doputovali u Beograd. Sa skorom od devet pobeda, 11 remija i devet poraza i sa 38 bodova zauzimaju šesto mesto na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо