Nemanja Radonjić
Alo!/Vladimir Marković
Nemanja Radonjić

Alo!/Vladimir Marković

Nemanja Radonjić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić posle dvomeča protiv austrijskog Salcburga napustiće redove šampiona Srbije i preći u redove Olimpika iz Marseja u transferu vrednom 10.000.000 evra.

Ponuda slavnog francuskog kluba protiv kojeg su crveno-beli igrali čuveni meč u finalu Kupa šampiona 1991. stigla je pre dva dana i bukvalno pregazila sve što je do tada pristizalo u "Ljutice Bogdana", a pre svega se misli na unosnu iz Sevilje koja je bila kraća za dva miliona evropskih novčanica.

Radonjić je posle učešća na Svetskom prvenstvu oovg leta bio glavni adut Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dao je četiri gola, a onaj poslednji, protiv Trnave u produžecima, obezbedio je klubu novu finansijsku injekciju jer je obezbeđen siguran plasman u grupe Lige Evrope.

Ako ne bude nekih naglih obrta, Radonjić će poslednji put nositi Zvezdin dres 28. avgusta u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona protiv Salcburga u Austiji, tima koji je pre nekoliko meseci izgubio upravo od Marseja u polufinalu Lige Evrope.

Radonjić je prošlog leta stigao u Crvenu zvezdu i bio značajan deo generacije koja je izborila plasman u evropsko takmičenje posle 10 godina i vratila titulu šampiona Srbije na "Marakanu".

Komentari (1)

nikola

16.08.2018 16:29

To mu menadjer pere lovu, kakav njegov transver! Zvezda mu je max u karijeri!