Zoran Radojičić, Nebojša Stefanović
Alo/Dejan Briza
Zoran Radojičić, Nebojša Stefanović

Alo/Dejan Briza

Zoran Radojičić Foto: Alo/Dejan Briza

"Veoma sam ponosan kao građanin Beograda što se Crvena zvezda, posle 26 godina, vraća tamo gde joj je mesto – u Ligu Šampiona.

Pročitajte još:

Uveren sam kao gradonačelnik Beograda, da će sve proći u najboljem redu. Naša policija, koja je izuzetno profesionalna, za ovu utakmicu se pripremala nedeljama.

Napoli je izuzetan tim, i godinama je pravi konkurent Juventusu u seriji A. Sada sa Karlom Anćelotijem, proverenim profesionalcem, čini se da su još jači, ali ja verujem u naš tim koji će se punim srcem boriti za pobedu i koji se ne boji nijednog protivnika. Siguran sam da će nas učiniti još srećnijima. Ja nisam bio u Napoliju, iako je taj grad poznat po svojoj istoriji, biće mi zadovoljstvo da ga posetim, a sledeća utakmica Lige šampiona je svakako odlična prilika za to. Dolazak u Napulj biće i dobar povod za susret sa vašim gradonačelnikom s kojim bih voleo da razgovaram o unapređenju saradnje naših gradova” , rekao je Radojičić u direktnom uključenju za popodnevni sportski program italijanskog radija „Radio Marte” iz Napulja.