Srđan Obradović
Alo!/Marko Metlaš
Srđan Obradović

Alo!/Marko Metlaš

Srđan Obradović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Kontroverzni arbitar morao je na informativnom razgovoru da objašnjava šta se to tačno dogodilo pre utakmice i tokom njega 36. kola plej-ofa Superlige Srbije između Spartaka i Radničkog u Subotici.

Spartak je na ovom meču slavio sa 2:0, a na arbitražu Obradovića predstavnici Nišlija imali su mnogo primedbi. One su povezane s isključenjem golgetera tima Milana Pavkova (žuti i crveni u istom minutu), a potom i za dva jedanaesterca za domaćina, od kojih je drugi bio apsolutno skandalozan.

Prema informacijama našeg lista, Obradović je ovlašćeno lice jednog poznatog lanca kladionica u Srbiji, a u svom vlasništu ima i menjačnicu.

Jagodinac je i ranije bio u centru pažnje fudbalske javnosti, uvek zbog drastičnih grešaka. Na 153. večitom derbiju kao sudija iza gola nije signalizirao očigledan gol-aut iz kojeg je Ruiz vratio loptu u igru, a u nastavku akcije Crvena zvezda je postigla gol. Obradović je nedavno u Ivanjici, takođe na superligaškoj utakmici, dosudio dva penala za Radnički, iz kojih su gosti iz Niša stigli do pobede protiv Javora.

Obradovića po zlu pamte i u ČSK-u. Na skorašnjem meču Prve lige u Čelarevu svirao je nepostojeći penal za Dinamo iz Vranja. Takođe, nije se proslavio ni u takmičenjima mlađih kategorija. Na utakmici omladinaca Napretka i Slobode dosudio je jedanaesterac koji je, poput susreta u Subotici, samo on video. Zanimljivo, to se desilo u jesen 2012, a Obradović je, evo, napredovao do superligaškog arbitra. Srđan Obradović (41) je član Prve grupe liste sudija Superlige.

Komentari (5)

Meridijan

14.05.2018 22:20

A ime kladionice?

Nik

14.05.2018 22:25

he he ovo ima samo u Srbiji nemate pojma kakve pare se vrte.

ludjak neki

14.05.2018 23:27

Dati mu odmah 35 godina robije za nauk drugima i poslati u celiju sa grobarima da ga ebu za onaj derbi dete mu ebem

hhhhh

15.05.2018 00:41

Lanac kojih kladionica?

Teo

15.05.2018 07:30

Ma nije valjda. Tek sada se saznalo da vodi kladionice. Da vidimo, da li je i kome, placao apanazu ?