Duško Tošić i Jelena Karleuša
Alo!/Dejan Briza
Duško Tošić i Jelena Karleuša

Alo!/Dejan Briza

Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Dejan Briza

Sahrana Milorada Tošića, oca fudbalera Duška Tošića, održana je u njegovom rodnom selu, Orlovatu. Uz Duška je, naravno, njegova supruga Jelena Karleuša koja se ne odvajala od njega.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Čuju se samo gorke suze i jecaji, a kada su spustili kovčeg u raku, Tošić je skrhan bolom uzeo lopatu i sam zatrpavao grob. Oko njega su bili najbliža porodica i prijatelji, kako bi svi zajedno ispratili Milorada na večni počinak.

Jelena Karleuša nije krila koliko joj je teško zbog smrti svekra, ali je smogla snage i tešila druge ljude oko sebe.

U jednom trenutku, ona je podelila ruže članovima Duškove porodice, a zatim su na dirljiv način svi bacili cvet na sanduk, kako naši običaji nalažu.

 

Komentari (5)

tuzno

20.09.2018 17:02

obicna sahrana obicnog coveka. nista tu nema spektakularno. svaki dan umre neciji otac, koji nije napustio svoje dete da ga odgaji drzava u sirotistu. mi smo jeli krompir i luk i bili zajedno dok mi deca nismo postali ljudi. Nesto tu ne stima.

danilo adzovic

21.09.2018 05:17

@tuzno - ruze i obicaji.ne moze svaki srbin da kupuje ruze i baca u raju pokojnika.mnogi se zaduze da popa plate bog te mazo a ne gde je ice i pice pa crnina pa nadgrobna ploca itd.zbog troska mojim sam amanet ostavio da me spale.

kimi

20.09.2018 17:08

smarate bre...

ivan s

20.09.2018 17:10

U Srbiji dnevno umre stotine ljudi... eto toliko...

mia

20.09.2018 18:52

Meni kada jeama umrla,sestra jedna je rekla da placem nad sobom?