Grobari/ Partizan - Plzen
Alo!/V. Marković
Grobari/ Partizan - Plzen

Alo!/V. Marković

Grobari/ Partizan - Plzen, Foto: Alo!/V. Marković

Fudbalski klub Partizan počinje sa prodajom ulaznica za meč sa danskim Nordsjelandom koji se igra idućeg četvrtka od 20:30 časova.

Posle odličnog rezultata na gostovanju u Danskoj u klubu veruju da će na stadionu u Humskoj crno-beli još jednom slaviti i proći dalje uz podršku navijača.

Cene ulaznica za navedenu utakmicu su 600 dinara za južnu i severnu tribinu, 900 dinara moraće da odvoje svi oni koji žele da ovaj meč prate sa bočnih strana istoka i zapada, dok centralna mesta na istočnoj i zapadnoj tribini koštaju 1200 dinara.

Svako ko želi da ovaj susret prati iz lože moraće da izdvoji 4.000 dinara.

Svi koji žele ulaznice mogu platiti on-line ili uplatu izvršiti na račun, a ulaznice se mogu podići do dana utakmice u Tiketlajn ŠOPU na Novom Beogradu, dok se na dan utakmice podižu ISKLJUČIVO na blagajni broj 1 stadiona Partizan.

Na blagajnama stadiona Partizana prodaja će početi u ponedeljak 13.08.2018. u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Prodaja na dan utakmice odvijaće se ISKLJUČIVO na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova pa do početka utakmice.

Napomena je da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa slikom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola…), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.

Ono što je bitno je da sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.