Partizan
FK Partizan
Milan Lola Smiljanić u dresu Perta (levo)

Profimedia

Milan Lola Smiljanić u dresu Perta (levo), Foto: Profimedia

Milan Lola Smiljanić ponovo u Partizanu! Iskusni veziasta će početkom naredne nedelje po treći put potpisati ugovor sa klubom u kojem je počeo karijeru i doći kao direktna zamena za novog fudbalera Konjaspora Marka Jevtovića.

Vicešampion Srbije nije imao ogroman izbor u pronalaženju igrača koji će popuniti prazninu Jevtovićevim odlaskom, a izbor je potpuno neočekivano pao na popularnog Lolu koji je u prethodna dva mandata u Partizanu proveo ukupno pet godina i osvojio tri titule prvaka države i jedan nacionalni kup, a u gotovo svakoj sezoni je sa crno-belima igrao Evropu.

Očekuje da se nekadašnji mladi reprezentativac potpisati dvogodišnji ugovor sa Partizanom i zvanično biti promovisan od ponedeljka, a nije tajna da je presudnu ulogu u njegovom dovođenju imao Miroslav Đukić koji je sa Smiljanićem sarađivao u prethnodnom mandatu.

Osvajač srebrne medalje sa mladom reprezentacijom Srbije u Holandiji 2007. godine osim Partizana igrao je i za Espanjol što mu je bio transfer karijere, ali nakon toga sledi pad i igrače u jakim, ali ne toliko atraktivnih klubova poput Sportinga iz Hihona, Genčerbirligija, Makabija iz Netanje, Pert Glorija i Hapoela Aškelona.

Komentari (1)

Čika Jova

20.07.2018 18:30

Još kad bi vratili Miloševića i Mirkovića, svašta bi bilo. Evropu bi osvojilu.