Partizan - Javor
Alo Marko Metlas
Partizan - Javor

Alo Marko Metlas

Partizan - Javor, Foto: Alo Marko Metlas

"Nemam mnogo toga da kažem, videli ste sami. To je realnost kad se srećemo sa najjačim evropskim ekipama. Nije lako... Daleko do toga da se radujem tuđoj nevolji, sinoć je bila zaista teška utakmica. Nije iznenađujuć rezultat, niti ga shvatam katastrofalno. Možda je dobro čak i za nas i za Zvezdu, i mi smo se susreli sa sličnim problemom u Mančesteru. Da shvatimo neke stvari i da ne zatvaramo oči pred problemima", rekao je Savo Milošević, na temu utakmice Crvene zvezde protiv nemačkog šampiona i dodao:

"Ovo moramo da koristimo da izvučemo pouke i budemo bolji. Jedino što mi se možda nije dopalo je energija igrača, tokom 90 minuta. Zvezda je prošle godine uvek imala energiju. Koji su razlozi, ne znam, ali verovatno je teško konstantno igrati ove utakmice, a držati energiju na maksimumu".

Strateg Partizana na put je poveo 20 igrača, a duel u Hagu protiv AZ Alkmara odlučujući je za crno-bele imajući u vidu da samo pobeda ostavlja Beograđane u borbi za drugo mesto i plasman u narednu fazu Lige Evrope.

Partizan posle četiri utakmice ima isto toliko bodova, dok je AZ Alkmar ostvario dvostruko bolji učinak.

Mančester junajted je sa 10 bodova prvoplasirani u grupi L i već je osigurao mesto u nokaut fazi, dok je Astana bez bodova dva kola pre kraja.