Fudbalska lopta Premijer liga
AP Photo/Ian Walton
Fudbalska lopta Premijer liga

AP Photo/Ian Walton

Fudbalska lopta Premijer liga, Foto: AP Photo/Ian Walton

Imate nedoumicu u sastavljanju ekipe za Fantazi? Mi smo tu da vam pomognemo. Pred 12. kolo Premijer lige na portalu alo.rs možete na pronađete TOP 5 predloga za promenu u sastavu za predstojeći vikend. Dakle, papir i olovku u ruke, krećemo!

1. Tobi Aldervejreld

Tobi Aldervireld

AP

Tobi Aldervireld, Foto: AP

Krenimo od same odbrane ekipe. Tu dolazimo do jednog od najlogičnijih rešena. Ukoliko do sada niste imali Tobija Aldervejrelda u ekipi, sada je pravo vreme da mu pronađete mesto. Totenhem je ekipa koja je primila ubedljivo najmanje golova ove sezone, a znajući Žozea Murinja i njegovu taktiku, "pevci" će do samog kraja sezone težiti tome da što manje puta vade loptu iz svoje mreže. Tobijeva cena je 5,4m što ga svrstava među jeftinije, a dobre opcija za defanzivu. Do sada je osvojio više bodova od skupljih kolega poput Harija Megvajera, Cezara Aspilikvete ili Trenta Aleksandre Arnolda.

2. Kai Haverc

Bajern - Čelsi

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Bajern - Čelsi, Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

U ovom slučaju dileme nema. Hakim Zijeh se povredio i neće ga biti u postavi Čelsija sve do 26. decembra dok je Haverc polako ušao u ritam i nema sumnje da je idealna zamena za Marokanca. Nemac je skuplji za svega 0,1m pa je idealna zamena. Pored toga što ćete sačuvati igrača Čelsija u ekipi, nećete mnogo izgubiti već naprotiv, možete samo da profitirate od ovakvog transfera.

3. Serhio Aguero

Pep Gvardiola Serhio Aguero

EPA/Alex Livesey

Pep Gvardiola Serhio Aguero, Foto: EPA/Alex Livesey

Čini se da Gabrijel Žesus nije bio baš dostojna zamena za sjajnog Argentinca koji se konačno oporavio od povrede i ponovo je na raspolaganju Pepu Gvardioli. Sitiju itekako nedostaju golovi napadača, a ko drugi nego slobodno možemo reći legenda "građana" tako nešto može da donese. Cena od 10,3m jeste prilično visoka, ali vredi probati.

4. Džastin

Lester - Fulam

EPA/Michael Regan

Lester - Fulam, Foto: EPA/Michael Regan

Bek Lestera važi za "must have" igrača i jednostavno ga morate imati u timu. Sa cenom od svega 4,9m i 37 poena koliko je do sada doneo ove sezone sigurno da je isplativija opcija od dosta skupljih štopera ili bekova. Ima zacementirano mesto u timu "lisica", a u narednom kolu njegova ekipa dočekuje Brajton pa je to još jedna šansa za sačuvanu mrežu i poene za odbranu.

5. Kalum Vilson

Kalum Vilson (Njukasl)

AP/Clive Rose

Kalum Vilson (Njukasl), Foto: AP/Clive Rose

Ako ste u potrazi za jeftinijim napadačem koji garantuje poene, onda je ofanzivac Njukasla Kalum Vilson vaš spasilac. Engleski fudbaler do sada je postigao sedam golova uz dve asistencije što je više i od Danija Ingsa, Tima Vernera, Raula Himeneza... Vilson košta 6,6m i prva je opcija "svraka" u napadu. Čini se da je ovo njegova sezona pa je naša preporuka da mu pronađete mesto u timu.

PROČITAJTE JOŠ: