Modrić i Vrsaljko
Profimedia
Luka Modrić

AP

Luka Modrić, Foto: AP

Kao grom iz vedra neba, tako je jutros odjeklnula informacija da će se Luka Modrić povući iz reprezentacije Hrvatske, a da odluku saopštiti danas tokom dana bez obzira što večeras igra u Talinu finale Superkupa Evrope protiv madridskog Atletika.

Posle Vedrana Ćorluke i Marija Mandžukića koji su saopštili šokantnu odluku da se povuku iz državnog tima, sve bliži tome je i vezista madridskog Reala koji će uskoro da napuni 33 godine i sva je prilika da će bez obzira na to što i dalje igra na vrhunskom nivou reći zbogom reprezentaciji za koju nastupa od 2006. godine.

Modrić je na nedavno završenom Svetskom prvenstvu osvojio srebrnu medalju i verovatno je posle ogromnog, istorijskog uspeha odlučio da povuče ručnu i oprosti se na vrhuncu slave. 

Ostaje još da se danas i zvanično Luka oglasi i potvrdi za sada neproverene informacije o njegovom povlačenju.

Podsetimo, ova neočekivana informacija dolazi posle burnog prelaznog roka u kojem je Modrić bio u žiži interesovanja milanskog Intera, ali je ipak odlučio da i naredne sezone ostane u Realu, tako da je Luka ničim izazvan punio stupce naslovnica više nego ikada u karijeri.