Vladan Milojević
Alo!/Vladimir Marković
Vladan Milojević

Alo!/Vladimir Marković

Vladan Milojević, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Trener Crvene Zvezde Vladan Milojević blago rečeno je bio razočaran odlukom Evropske kuće fudbala (UEFA) da šampiona Srbije kazni sa dva meča publike u evropskim okvirima izjaviviši da se ovo telo vodilo dvostrukim aršinima prilikom donošenja odluke za koju kaže da će samo ojačati njegovu ekipu.

Milojević je naveo primer Sparte iz Praga o čijem izgredu navijača na utakmici protiv subotičkog Spartaka UEFA još nema reakciju.

"To je odluka koja može samo da nas ojača. Prestroga je, jer smo očekivali samo jednu utakmicu. Na primer, navijači Sparte su ušli na teren do centra. Videćemo šta će se desiti zbog toga. Nisu ispravni aršini. Klub će učiniti sve da smanji kaznu, ali bi trebalo da aršin UEFA bude drugačiji. Mi ćemo da budemo koncentrisani na igru", rekao je Milojević.

Trener crveno-belih je iskoristio priliku da čestita narednom protivniku u Superligi Spartaku na uspesima u ovom ciklusu evropskih kvalifikacija.

"Dolazi nam još jedna ekipa u nizu koja je prošle godine izborila izlazak u Evropu. Spartak jako dobro predstavlja Srbiju u ovim kvalifikacijama. Želim i ovako javno da im čestitam na izuzetnim rezultatima u Evropi. To je jako dobra ekipa, koja je od prošle godine pokazala kontinuitet. Ima dobre igrače, dobrog trenera, ekipa koju krasi kolektiv. Od srca im želim sve najbolje u Evropi. Ne zaboravite da nijednu utakmicu u Evropi nije igrao kod kuće. Dobar protivnik i zasluženo je tu gde jeste", rekao je Vladan Milojević.

Milojević je rekao i da će za Subotičane imati najjači sastav na raspolaganju izuzev povređenog Nemanje Milića, ali je iskoristio priliku da obraduje Zvezdaše rečima da će se krilni fudbaler brzo vratiti na teren, ali i ostavio dozu opreza za formu Brazilca Kafu čekajući da ga vidi na današnjem treningu.

Komentari (1)

braša

11.08.2018 15:25

daj ljudi dal stvarno kapirate da pravda njih optužujući nekog da je gori, to nije argument, po tome bi i lopov bio oslobodjen na sudu jer je neko drugi ukrao više...smesno