Mladen Krstajić
EPA/Armando Babani
Mladen Krstajić

M. Metlaš

Mladen Krstajić, Foto: M. Metlaš

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić najverovatnije će sutra saopštiti spisak igrača za mečeve Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije u septembru.

Iako još uvek nema zvaničnih potvrda, Krstajić će se prema pojedinim izvorima i definitivno odreći kapitena Kristal Palasa Luke Milivojevića zbog zahlađenih odnosa koji su nastali za vreme Svetskog prvenstva u Rusiji, a nastalih zbog primedbi bivšeg veziste Crvene zvezde, Anderlehta i Olimpijakosa upućenih selektoru.

Te primedbe su se odnosile na taktičku nezrelost selektora zbog olakog upuštanja u rizik protiv Švajcarske da zameni Milivojevića Nemanjom Radonjićem umesto, kako je vezista Kristal Palasa insistira igri na rezultat i osvajanju makar jednog boda, koji bi našem timu povećao šanse za prolazak u narednu rundu.

Kako se spekuliše, sutrašnji spisak bi trebalo da bude početak kraja Milivojevićevoj reprezentativnoj karijeri, makar kada je sadašnji selektor na klupi "orlova", ali Luka neće biti jedini kome će se Krstajić zahvaliti, već će spisku bivših najverovatnije dodati imena Antonija Rukavine, Branislava Ivanovića i Duška Tošića, dok je još uvek neizvesno šta će biti sa zamenikom kapitena Nemanjom Matićem, koji se oporavlja od povrede.

Sa druge šansu bi trebalo da dobiju bivši fudbaler Partizana Saša Lukić i sadašnji igrač crno-belih Danilo Pantić.

Srbija igra protiv Litvanije 7. septembar u Viljnusu, a tri dana kasnije dočekuje Rumuniju.

Komentari (5)

Ratko

21.08.2018 14:51

Ko je taj Sasa Lukic dali se u Srbiji iko njega seca osim njegovih bliznjih! Ovaj Krstajic je ludilo od trenera!

bg ks

21.08.2018 15:42

pa treba da se prodaju ovi mladi.opet menadzeri sastavljaju tim.trenera bez iskustva postaviti za selektora pa to moze samo kod nas

oki

21.08.2018 16:08

E baš on ima viziju. Ne budite smešni. Mora da ispuni obećanje onima koji su ga tako zelenog postavili da bude selektor. Mora da isprati sve kombinacije menadžera i ostalih likova oko našeg fudbala i zato nema mesta za ove koji su nabrojani.

Pera Detlic

21.08.2018 18:05

Kao u svemu, u Srbiji na glavna mesta se dovode nestrucni ljudi i poltroni zato i propadate. Krstajica ne bi uzeo da vodi seljacki klub.

s

22.08.2018 04:00

Moze li da dodje neko kao trener Zvezde Zvedin tim je uradio iskreno nesto i odlicno imaju iz meca u mec neku taktiku ovaj samo precrtava omg