Aleks Ferguson
Tanjug Jeanchristophe Bott
Aleks Ferguson

Tanjug Jeanchristophe Bott

Aleks Ferguson, Foto: Tanjug Jeanchristophe Bott

Paljara je sa bivšim pomoćnim trenerom Barnlija Tomijem Rajtom optužen za brojne prekršaje u fudbalu uključujući korupciju i nameštanje utakmica posle velike istrage i objave Dejli telegrafa.

Posle tog skandala je i tadašnji selektor Engleske Sem Olerdajs dao ostavku, a na jednom od svedočenja Paljara je u skandal upleo i Aleksa Fergusona.

Pročitajte još:

Italijan je bio na "poslovnom" sastanku sa jednom ženom, novinarkom britanskog lista koja se predstavila kao poslovni partner, i na tom ručku je optužio brojne engleske trenere za nameštanje utakmica, a među njima i Aleksa Fergusona.

Tužilac je izneo svedočanstvo novinarke koja je rekla da je Paljara tvrdio da je Ferguson učestvovao u nameštanju utakmice Lige šampiona protiv Juventusa iako nije rečeno tačno o kojoj utakmici se radi. Paljara tvrdi da je Fergusona "nagradio" zlatnim Roleksom vrednim 30.000 evra.

Utakmica La Lige biće odigrana van granica Španije! (FOTO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 17.10.2019. 16:47 Plan prvog čoveka LaLige je da to bude utakmica između Viljareala i Atletiko Madrida, koja je na programu 8. decembra. Viljareal - Atletiko Madrid, Foto: AP Alberto Saiz Čelnici LaLige sve su bliži realizaciji ideje da se makar jedna utakmica prvenstva Španije odigra na tlu SAD.

Osim Fergusona, Paljara je optužio i Stiva Meklarena, Harija Rednapa i Nila Vornoka dodavši da bi 99 odsto fudbalskih radnika u najboljem slučaju radilo u autosalonima da se ne bave fudbalom.

Bonus video: Prazan stadion u Viljnusu

 

Komentari (1)

šane

17.10.2019 20:44

e to je to oni nameštaju pa i on svi ostali plaćaju , kome njima.