Marakana, Zvezda - CSKA
Alo!
Marakana, Zvezda - CSKA

Alo!

Marakana, Foto: Alo!

Zvezda je osvojila prvi bod u Ligi šampiona nakon 26 godina. Milojevićeva četa je hrabro igrala protiv favorizovanog Napolija.

"Delije" su bile oduševljene, atmosfera na Marakani je bila nezapamćena. I kod Hrvata je vladalo veliko interesovanje za meč na Rajku Mitiću.

Međutim, kako to obično biva, Hrvatima je izgleda bliži Mitar Mirić, inače omiljeni pevač Zdravka Mamića, od Rajka Mitića.

Naime, tamošnji mediji pomno su pratili šta se dešava na stadionu Rajko Mitić, a novinarima Jutarnjeg lista su uspeli da legendu crveno-belih i prvu Zvezdinu zvezdu, Rajka Mitića, zamene pevačem Mitrom Mirićem.

- Crvena zvezda je pred punim stadionom Mitra Mirića u Beogradu uspela da zaustavi odlične Italijane, te u prvom kolu Lige šampiona Napoliju otela bod, za možda i najveće iznenađenje uvodnog dana evropskog fudbalskog spektakla - piše "Jutarnji list".

Naravno usledili su komentari...

- Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", što su upravo reči jedne od najpoznatije pesama pomenutog pevača čije je ime u tekstu "Jutarnjeg" iskorišćeno umesto "Rajko Mitić", što je naziv koji je "Marakana" dobila po prvoj Zvezdinoj zvezdi.

 

Komentari (2)

alo mile

20.09.2018 00:24

zna se ko su šabani,nije to greška

baradja

20.09.2018 08:33

Takvi komentari nas ne treba da brinu,to govori o njima jadnima...Ono što brine je jadna igre i taktika zvezde,kakav je to fudbal,a igraš pred svojim navijačima,a braniš se celu utakmicu..Jesu se kvalifikovali,jeste to bilo više srećno, nego fudbalski,ali daj makar na svom stadionu napadni,a ne da od protivnika čekaš da ti da malo loptu da je šutneš... Nije valjda da nešto više očekujete od skromne zvezde,posebno u ovakvoj grupi.Igrajte malo fudbal,pa nemate šta objektivno izgubiti,LE je za vas