Marko Grujić
Profimedia
Marko Grujić

Printskrin Instagram

Marko Grujić, Foto: Printskrin Instagram

Fudbaler Liverula Marko Grujić sotatak sezone provešće na pozajumici u Herti iz Berlina, saopštio je slavni engleski klub u danu kada je reprezentativac Srbije potisao novi ugovor sa njima.

Grujić je prethodnu sezonu proveo u Kardifu, koji je sa njim izborio ulazak u Premijer ligu, ali je odbio da i ove sezone nosi dres velškog tima i dugo vagao gde bi mogao da ide na dokazivanje nemačkom perfekcionisti Jirgenu Klopu.

Spominjala se hladna Moskava i CSKA, pa Torino, danas je provejavala mogućnost da se pridruži bivšem saigraču iz Zvezde Luki Joviću i reprezentacije Mijatu Gaćinoviću u Ajtrahtu iz Frankfuta, ali je izbor pao na Hertu gde je nekada sa uspehom igrao Marko Pantelić.

Pantelić je za Hertu igrao četiri godine i osvojio Intertoto kup, mnoge anegdote se vezuju za njegov boravak u Berlinu, ali je druga polovina prošle decenije bila nezamisliva bez bivšeg golgetera u nemačkom klub.

Grujić je u Liverpul došao pre dve i po godine, ali je prvih šest meseci po potpisivanju ugovora sa "crvenima" prosleđen u Zvezdu sa kojom je te sezone osvojio titulu prvaka Srbije.