Goran Bunjevčević
Marko Metlaš
Goran Bunjevčević

Marko Metlaš

Goran Bunjevčević, Foto: Marko Metlaš

Sportski direktor FS Srbije i naš bivši poznati fudbaler otvorio je oči posle kome u koju je nedavno zapao i, kako saznaje Alo!, njegovo stanje je malo bolje.

"Bunjevčeviću je urađena trahetomija. Preciznije, napravljen mu je, privremeno, rez kako bi mogao lakše da diše i da se vrši higijena pluća, pošto se nalazi na respiratoru za disanje. Time mu je olakšano disanje, pa je otvorio oči, mada usporeno", navodi naš izvor sa lica mesta.

Bunjevčević pomalo pomera ruke i noge na intenzivnoj nezi Instituta za neurohirurgiju KCS, ali se još ne može prognozirati kako će dalje teći oporavak.

"Za sada je još sve neizvesno. On je i dalje životno ugrožen, jer mu je, posle grčeva u mozgu, došlo do pogoršanja. Sada nema grčeve, ali je, verovatno, negde u dubini mozga došlo do nekih oštećenja. On dobija sve potrebne lekove, svu moguću negu, ali je, za sada, još rano da govorimo o konačnom ishodu", dodao je izvor.

Bunjevčeviću u bolnicu svakodnevno dolazi supruga Jelena, a načelnik, dr neurohirurg Goran Tasić se brine o njemu.

Podsetimo, Aleksandar Kolarov je, posle pogotka koji je doneo pobedu Srbiji na startu Mondijala u Rusiji protiv Kostarike, izjavio da orlovi trijumf posvećuju Bunjevčeviću.

Komentari (1)

Dutja Zp

19.06.2018 13:43

Bunja, samo hrabro!!!