Zdjelar
twitter/RTS_SPORT
AZ Alkmar - Partizan

FK Partizan - Miroslav Todorović

AZ Alkmar - Partizan, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u Hagu protiv AZ Alkmara 2:2, ovaj remi je težak kao poraz pošto su Holanđani i Englezi prošli u narednu fazu.

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić bio je razočaran posle remija dok je vezista crno-belih Saša Zdjelar bio vidno utučen posle meča!

"Vidite da je moguće (primiti dva gola sa igračem manje prim. aut). Neverovatno, još smo u šoku. Ne mogu da shvatim da smo primili takva dva gola. Ponavlja nam se utakmica iz Beograda, ne znam šta da kažem, još sam utučen. Ne bih donosio neke odluke, svi smo krivi. Šta je trebalo, šta nije trebalo... Ne možemo da vratimo vreme. Ovo je poraz za nas, nerešeno nam ništa ne znači" - rekao je Miletić za "RTS".

dok je vezista crno-belih Saša Zdjelar bio vidno utučen na kraju meča.

Svoje viđenje meča dao je i Saša Zdjelar:

"Veoma je teško analizirati nešto prosle ovakve utakmice. Imali smo sve, da kažemo prolaz dalje u sledećoj utakmici, a onda primili dva pogotka sa igračem više. Stvarno neverovatno na koji način smo primili golove. Taj deo stvarno jeste za analizu. Opet kažem, odigrali smo odličnu utakmicu i mnogo mi je žao zbog nerešenog rezultata. Šta da radimo, tako je. Sada ne možemo ništa promeniti, moramo ići dalje" - rekao je Zdjelar za "RTS".