Hans Flik
EPA Andrej Cukic
Hans Flik

EPA Andrej Cukic

Hans Flik, Foto: EPA Andrej Cukic

Minhenski Bajern hladnokrvno je demonstrirao silu i upisao rutinsku pobedu (6:0) pred punom "Marakanom". Trijumf Bavaraca potpiso je četvorostruki strelac Robert Levandovski na čiji račun je Hans Flik imao pregršt komplimenata.

- Robert je trenutno u vrhunskoj formi. Profesionalac je, mnogo radi i zbog toga je nagrađen na ovoj utakmici. Veoma je bitan igrač za nas. Svaki igrač je pokazao odličan učinak. Trenutno imamo dobru bazu i u ofanzivi smo videli koliko ekipa može da pruži. Veoma sam zadovoljan šta smo uradili - rekao je strateg Bajerna i dodao:

Crvena zvezda - Bajern Minhen

AP Darko Vojinovic

Crvena zvezda - Bajern Minhen, Foto: AP Darko Vojinovic

- Promenili smo stil igre. Pobeda 2:0 protiv Olimpijakosa je poslužila da se stekne sigurnost. U poslednje dve utakmice smo videli da ekipa ima enormne kvalitete s loptom i to je ono što odlikuje ovaj tim. Drago nam je što ostvarujemo ovakve rezultate, potpuno su zasluženi. Kod igrača sam primetio želju da pobede na svakoj utakmici i to je naš cilj. Želeli smo od samog početka da overimo prvo mesto u grupi.

Osvrnuo se Flik i na igru Zvezde.

- Nismo dozvolili rivalu da dođe u situaciju da pripreti. U nekoliko navrata smo videli da Zvezda ima dinamike u ofanzivi, ali smo to na vreme prekinuli što je i bio naš cilj. Teško je reći sada da li smo mi bili toliko dobri ili je Zvezda podbacila.