Strahinja Pavlović
Marko Metlaš
Strahinja Pavlović

Marko Metlaš

Strahinja Pavlović, Foto: Marko Metlaš

Mislilo se da će se posle propalog transfera u Lacio crno-beli načekati novih ponuda za Strahinju Pavlovića. Brzo je na adresu Humska 1 stigla nova poruka o interesovanju, poslata od strane Monaka.

PROČITAJTE JOŠ:

Mogao je Strahinja još pre sezone da pređe u Seriju A za pet miliona evra, ali nije prošao lekarske preglede. Potpisan je ubrzo novi ugovor i mladi defanzivac je nastavio sa napretkom, ispraćenim nastupima na evropskoj sceni.

"Kneževi" su ponudili iznos od 12.000.000 evra, što je odmah naišlo na odobravanje i uprave i stučnog štaba.

Strahinja Pavlović potpisuje za novi klub, rekordan transfer za 18-godišnjeg defanzivca Partizana

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 21:11 - 18.11.2019. 21:20 Jedan od najvećih talenata na Balkanu. Strahinja Pavlović, Foto: foto Vladimir Markovic Mladi defanzivac Partizana Strahinja Pavlović otputovao je u društvu čelnika crno-belih u Pariz na završne pregovore sa Monakom, a klub iz Humske je spreman da ga proda za 12 miliona evra, plus bonuse koji će dodatno "podebljati" cifru.

Pre samo pet godina je Pavlović igrao za šabački Savacijum. Tokom utakmice sa Radom na Banjici da je primetio otac Stefana i Marka Šćepovića, Slađan, i odma ga preporučio.

"Videlo se odmah da se radi o detetu koje ima potencijal. U tom periodu smo lako nalazili ofanzivne igrače, ali je nedostajalo da se “popuni” i u odbrani, i Strahinja je na tom meču na Banjici privukao moju pažnju. Nastavio sam da ga pratim, a posle izvesnog perioda smo se na nivou škole dogovorili da ga uzmemo. Tadašnji predsednik, legenda kluba Moca Vukotić dogovorio je prelazak, mada smo sačekali godinu i po, kako bi Pavlović napunio 15 godina, jer su tako roditelji želeli", istakao je Slađan Šćepović za Telegraf.

Transfer iz Šapca u Beograd je izneo jedan od najboljih igrača Partizana svih vremena Moca Vukotić, a "iskeširano" je tek 2.700 evra, odnosno 324.000 dinara. Poštovala se odluka roditelja i Strahinja je po završetku osnovne škole i napunjenih 15 godina prešao u Partizan.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"