Zapaljeni autobus FK Crvena zvezda
Alo!/Promo
Zapaljeni autobus FK Crvena zvezda

Alo!/Promo

Zapaljeni autobus FK Crvena zvezda, Foto: Alo!/Promo

Scena strave i užasa dočekala je reportere "Alo!" danas na jednom od autobuskih depoa na kojem forenzičari i dalje utvđuju uzrok paljenja Zvezdinog šampionskog autobusa.

Prema nezvaničnim informacijama koje su se mogle čuti posle nezapamćenog incidenta na Autokomandi, do požara je došlo pošto su varnice od baklji došle u kontakt sa uljem koje je, navodno, curilo iz vozila.

 

Kompletna unutrašnjost donjeg nivoa autobusa je bukvalno ugljenisana, od sedišta pa do mesta za vozača i instrument table. Sva stakla su popucala što dodatno doprinosi utisku o tome o kakvoj je vatrenoj stihiji bilo reč. Na osnovu svega što je viđeno, prava je sreća da neko sinoć nije izgubio život.

 

Komentari (3)

Sumadinac

20.05.2018 14:20

Nažalost ni jedno slavlje ne može proći bez velike materijalne stete i ne znam sta je tu imalo da se slavi ...sve skupove takve vrste treba zabraniti pogotovo što sve to kota države tj nesrećni narod...sta je ovo vise...sad je krivo ulje što je curelo a baklja?

Aleksandar

20.05.2018 14:31

Pa dobro, sve ce to narod pozlatit, ipak su oni sampioni. Sampionima je dozvoljeno paljenje, pravljenja haosa po gradu i sve ostale pirotehnicke i druge upotrebe samo da se proslavi novi ucesnik kupa Lilijane Ronketi.

Amater

20.05.2018 16:33

OVAJ AUTOBUS JE BIO VEC ZA OTPIS ALI CE OSIGURANJE UCINITI SVOJE....