Miroslav Đukić
Alo!/Marko Metlaš
Miroslav Đukić

Alo!/Marko Metlaš

Miroslav Đukić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Evo saopštenja Partizana:

"Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadložnosti, klupskih dužnosti i disciplina, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku kluba Miloradu Vučeliću i članovima upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom kluba ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti", navodi se u saopštenju Partizana.