Milos Degenek
AP
Milos Degenek

AP

Milos Degenek, Foto: AP

"Svi se radujemo teškom gostovanju Pari Sen Žermenu. Možemo da očekujemo jednu jaku utakmicu, zato ćemo se pripremiti maksimalno i daćemo sve od sebe", rekao je Zvezdin defanzivac Miloš Degebnek.

Reprezentativac Australije smatra da bi bilo sjajno kada bi odbrana, baš kao na startu protiv Napolija, sačuvala mrežu.

PSŽ

AP

PSŽ, Foto: AP

"Bilo bi lepo da ne primimo gol i u Parizu, ali biće teško. PSŽ je jedna posebna ekipa i verujem da ćemo uraditi najbolje što možemo da sačuvamo mrežu. Očekujem dobru atmosferu, stadion "Park prinčeva" je kapaciteta skoro 50.000 mesta i nadam se da će biti lep ambijent"

Zvezdin vezista Goran Čaušić istakao je da je odlazak u goste jednoj od najboljih ekipa na svetu i mesto u Ligi šampiona ostvarenja sna.

PROČITAJTE JOŠ:

"Svi smo želeli da odmeravamo snage sa najjačim protivnicima i zaista sam ponosan na ove momke što smo uspeli u tome. Naše je da damo maksimum na terenu i da pokažemo kvalitet koji sigurno posedujemo. Lepota fudbala je upravo u tome što se rezultat nikad ne zna unapred", rekao je Čaušić.

Zvezdin vezista veruje da agresivnom igrom crveno-beli mogu da ostvare povoljan rezultat.

Koreografija na meču Zvezda - Napoli

Alo!

Koreografija na meču Zvezda - Napoli, Foto: Alo!

"Za mene je ovo ostvarenje sna, sa voljenim klubom igram Ligu šampiona. Zaista je lep osećaj i radujem se svakoj novoj utakmici u najjačem evropskom takmičenju. Svi nas pitaju kako igrati protiv Pari Sen Žermena. Sigurno neće biti lako, imaju odlične igrače, ali moramo da uđemo jako i u utakmicu. Kompaktnom i agresivnom igrom možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Iz kontri ćemo tražiti svoju šansu", poručio je Čaušić.