Šaban Šaulić
Nenad Vujanović/Alo!
Šaban Šaulić

Nenad Vujanović/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Doskorašnji fudbaler Zvezde, a sada član Anderlehta, Luka Adžić, unuk je Šabana Šaulića.

Čuveni pevač ljut je što klub sa "Marakane", po njegovom mišljenju, nije umeo da ceni kvalitete njegovog unuka.

- Moj unuk, moj ponos... Luka, deda ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderleht. Srećan sam što ćeš konačno biti tamo gde znaju da cene tvoj talenat i rad - poručio je Šaban Šaulić preko instagrama.

Podsetimo, oko ugovora Adžića prethodnih dana vodila se polemika u javnosti. Dok su Adžićev otac Ivan i menadžer Radojica Božović tvrdili da mu crveno-beli nisu ni nudili nov ugovor, Zvezda je uporno ponavljala da jeste to učinila, ali da je Luka odlučio da ode u Belgiju zbog bolje ponude.

 

Komentari (6)

Ja

24.05.2018 16:22

E Sabane, bas si saban..

Rumba

24.05.2018 18:08

Neka je unuku sve sa srećom, a ti deda malo oladi i ne s.eri kvake! Luka ako vredi, on će se i dokazati. Ne treba njemu tvoje prepucavanje sa klubom u kojem je on ipak fudbalski stasao. Niko njemu ništa loše nije učinio da bi 'guzicom vrata zatvorio'! Jednostavno, planovi se nisu uklapali i mali je otišao dalje. Ne treba mu tvoje siktanje po medijima.

Nebojsa

24.05.2018 18:56

Unuk ti je veliki talenat i pred njim je ozbiljna fudbalska karijera , ali je mali zvezdas . To je velika razlika izmedju njega Zuleta Stojkovica , Srnica , Savica , Gobeljica ....

voja

24.05.2018 19:35

A stacemo sa onima sto im nije deda Saban njih nek vortaju razni tkz menadjeri treneri a jadni roditelji placaju sramota sto neko o tome nepise nisu svi sinovi i unuci tkz elite

Bane

25.05.2018 07:47

@voja - Zato nam fudbal najgori zbog veza i vezica nirmalno sa novcem.Podnicivanje trenera menadzera direktora kluba itd.Ako neki dete bolje igra daje rezultate to treba klubu da pobedjuje na utakmicama.Nesme u fudbalu niti bili kom sportu biti podmicivanja privelegija.

milan

25.05.2018 19:53

Ko mu je menadžer? , Hahahahahahaha Haahhahahahahahahaha, pa taj je još na slobodi, strašno!