Goran Čaušić
Alo!/V. Zogović
Goran Čaušić

Alo!/V. Zogović

Goran Čaušić, Foto: Alo!/V. Zogović

"Posle Evrope i izuzetno teške utakmice sa Napolijem sledi još jedan neugodan susret. Očekujem težak i borben meč protiv Partizana, a tim sa više želje biće bliži pobedi. Imamo bolju ekipu od crno-belih u ovom trenutku i svi očekuju da ćemo lako pobediti. Ipak, derbi je posebna utakmica za svakog igrača i teško je predvideti tok i ishod", rekao je Čaušić za klupski sajt.

Pročitajte još:

Čaušić dodaje da nema razloga za brigu što se tiče umora posle iscrpljujućeg remija sa Napolijem (0:0) u Ligi šampiona.

"Imamo pet dana za odmor i pripremu. Posedujemo veliki broj kvalitetnih fudbalera, adekvatne zamene za eventualne umorne igrače i ko god da dobije šansu neće se osetiti razlika ili nedostatak".

Priznaje da će biti posebno motivisan jer igra prvi večiti derbi u seniorskoj konkurenciji, nakon što ih je mnogo odigrao u mlađim kategorijama.

"Veoma sam uzbuđen, sa nestrpljenjem očekujem susret. Igrao sam derbije u mlađim kategorijama, ae ovo će mi biti prvi seniorski. Imamo bodovnu prednosti, ali se dele i svaki je veoma značajan. Iako ima još dosta da se igra, pobeda bi nas znatno približila odbrani titule", zaključio je Čašić.

Utakmica 9. kola Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde od 19 sati u nedelju na stadionu u Humskoj.