Goran Bunjevčević
Marko Metlaš
Goran Bunjevčević

Marko Metlaš

Goran Bunjevčević u kritičnom je stanju, Foto: Marko Metlaš

Prema saznanjima lista "Alo", Bunjevčević se nalazi na aparatima za disanje, lekari su procenili da i dalje nije u stanju da samostalno funkcioniše bez njih.

Doktori su Bunjevčevića juče pokušali da skinu sa aparata, ali reakcija nije bila zadovoljavajuća. Bivši srpski fudbaler ne pomera ruke i noge, što je mogao pre nekoliko dana.

"Bunjevčević je na mašini za disanje nekoliko dana. Kada su juče pokušali da ga skinu s aparata da bi samostalno mogao da pokreće udove, on je samo otvorio oči, pokušao nešto da kaže, ali nije uspeo. Za sada se i dalje opterećenje mozga smanjuje lekovima. Na taj način mu se omogućuje da se što manje opterećuje organizam. Nezahvalno je u ovom momentu prognozirati bilo šta. Što vreme duže odmiče, veći su rizici od oštećenja organizma. Nadamo se boljem", rekao je izvor "Alo" iz Kliničkog centra Srbije.

On je naveo da je do pre šest dana Bunjevčević komunicirao sasvim normalno sa suprugom i porodicom na opštem odeljenju. 

Desetog dana mu je, od pucanja aneurizme i operacije, naglo pozlilo, pa je prebačen ponovo u šok sobu.

Komentari (6)

Šojke

05.06.2018 11:20

Junače izdrži bolove i pobedi bolest. Brz oporavak!

sladjan

05.06.2018 12:33

@Šojke - 3 negativna komentara za nekog ko se bori za zivot !!!!!kakvi ste vi to ljudi!!!!sta vam je covek zgresio!!!sad je nemocan!!

ruzica

05.06.2018 12:46

@Šojke - @Šojke sram vas bilo da lupate minuse na ovakve komentare.Šta očekujete da će vam život dobro doneti????Dno dna.

Маlesevic

05.06.2018 16:36

Neka te Bog cuva i sacuva!!!Zaigraces ti opet pod Petrovom gorom!!!

Tomica

06.06.2018 10:35

Ti koji lupaju minuse su dno dna.Njima je važna zadruga i ona Lunjara i oni nebitni indijanci oko njih kao i oni parovi.A da se to desilo nekom od njih il njihovim članovima porodice il prijateljima a drugi lupaju minuse onda bi digli galamu i nastao bi čitav haos.Na čega smo spali da gledamo te pljuvotine na tv od tuča,prostitutki,vređanja,ne bitnih ljudi za koje prvi put čujemo i vidimo E,moja Srbijo jadna li si kad si dopustila da to gledamo i naša deca da se uče od njih.Strašno

Zoki

06.06.2018 14:14

Izdrži Bunjo. Podrška!